Britta & Waldemars Historie

Mød Waldemar og Britta Schmidt, to mennesker med store hjerter og en endnu større vision. De har støttet Human Practice Foundation (HPF) lige fra starten i 2014. Blandt andet med at finansiere bygning af en skole, Kalika Secondary School i Taplejung-distriktet. Men de vil mere end det, fordi der skal mere end gode skoler til for at sikre børnene en bedre fremtid.

Waldemar fik tilbage i 2018 en ide.

Forestil dig unge mennesker, der får en chance for at bryde ud af fattigdom og tjene gode penge som IT-specialister. På bare fire måneder kan de lære det nødvendige og begynde at tjene op til $500 om måneden som virtuelle freelancere. Det er fire gange mere end en almindelig løn i Nepal!

Idéen var så appellerende, at mange gode mennesker nu har støttet Waldemar i at samle penge til projektet og sammen med HPF nu er klar til at åbne vores første IT Academy i oktober og holde officiel indvielse 21-22 november.

Selvom Waldemar og Britta allerede har støttet enormt, ønsker de at deres engagement fortsætter langt ud over deres levetid, og vil gerne opfordre de kommende generationer til også at gøre en forskel.

Derfor har de besluttet at testamentere 1% af deres formue til HPF. Fordi som de siger, ”1% af vores arv vil gøre en meget større forskel for HPF’s børn, end det vil for vores børn og børnebørn.”

HPF har derfor besluttet at oprette muligheden for at blive modtager af arv på samme måde, som flere andre hjælpeorganisationer gør det.

Man kan bidrage med 1%, en anden procentdel eller et bestemt beløb, og Legal Desk gør det nemt.

HPF er uendeligt taknemmelig for bidrag af enhver størrelse.