Country – SE2022-05-31T15:54:54+02:00

Sweden

C/O Nrep
Regeringsgatan 25, 11th floor
111 53 Stockholm
Sweden

Registration Documents:
Upprop
Stadgar for Insamlingsstiftelsen

News

SE Trustees

Rickard Svensson-Dahlberg
Rickard Svensson-DahlbergChair
Ruairí Culleton
Ruairí CulletonTrustee
Ulf Rosberg
Ulf Rosberg Trustee

SE Advisors

Lars Förberg
Lars FörbergChapter Member
Mads Ditlevsen
Mads DitlevsenChapter Member
Niko Pakalén
Niko PakalénChapter Member

Vårt arbete

Human Practice Foundation etablerar skolor, erbjuder kvalitetsutbildning och genomför relaterade projekt i syfte att förbättra framtidsutsikterna för de barn som saknar tillgång till utbildning och deras lokala samhällen. Vårt positiva bidrag utgår från skolorna, vilka skapar arbetstillfällen, förbättrar utbildningsmöjligheterna och och långsiktiga utvecklingsprojekt.

Vi driver alla våra projekt strikt affärsmannamässigt, vilket minimerar byråkrati och maximerar den positiva påverkan vi har på dessa lokala samhällen.

På Human Practice Foundation tycker vi att både donatorer och mottagare förtjänar full transparens om donationerna.

För att säkerställa att administrationskostnaderna hålls till ett minimum, ger våra grundande partners donationer för att täcka kostnaderna för stiftelsens aktiviteter på huvudkontoret i Köpenhamn och våra internationella kapitalinsamlingsavdelningar, inklusive kostnader relaterade till insamling, projektledning och administration så att återstående donationer tilldelas direkt till mottagarna.

Vilka vi är

HPF grundades 2014 av den tidigare affärsjuristen Pernille Kruse Madsen. Efter att på nära håll upplevt de ofta dystra framtidsutsikterna för de unga flickor som saknar tillgång till utbildning, bestämde sig Pernille för att viga sitt liv åt att ge de individer som behöver det mest en chans till utbildning och en tro på framtiden.

Pernille har i sitt arbete fått sällskap av en grupp visionära affärsmän/-kvinnor (så kallade Founding Partners) som stöttar HPF med strategisk rådgivning och finansierar organisationens Köpenhamnsbaserade ledning. Som nämns ovan, finansieras HPFs omkostnader fullt ut av verksamhetens Founding Partners.

Insamlingsstiftelsen Human Practice Foundation Sweden, med organisationsnummer 802481-8935, etablerades 2021 i Stockholm, och verkar som en ideell stiftelse.

För ytterligare information om verksamheten vänligen kontakta Lone Frederiksen, Head of Admin & Finance, via e-post på: lf@humanpractice.org.

Pro Bono Supporters

Setterwalls
Setterwalls