Er du vores nye Økonomi og Regnskabsmedarbejder?

Og har du lyst til at være med på en spændende udviklingsrejse i hurtigvoksende fond?

Så har vi en deltidsstilling åben med en hel unik mulighed for at få et bredt ansvarsområde og spille en afgørende rolle i Human Practice Foundation – en entreprenant og hurtigvoksende dansk fond, hvis arbejde gør en mærkbar forskel for tusindvis af skolebørn i Nepal, Kenya og Danmark.

Human Practice Foundation er en internationalt orienteret fond med i alt 65 ansatte, hvoraf de 12 har base i København, i et af de allerskønneste steder i Indre By. Vi er et ambitiøst og stærkt team, med både hjerne og hjerte på det helt rigtige sted, og vores drivkraft er – hver dag – at sætte barren højt og bidrage til at gøre verden til et lidt bedre sted at være.

Du vil indgå som en vigtig spiller i teamet og arbejde særlig tæt sammen med vores CFO Lone Frederiksen.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Bogføring, fakturering, banking, momsregnskab og lønudbetaling mm. – i en fortsat relativt lille organisation
 • Håndtering af donationer til Fonden, herunder samarbejde med vores internationale Chapters i UK, Sverige og Schweiz
 • Projektregnskaber i samarbejde med vores organisationer i Nepal og Kenya
 • Udarbejdelse af ledelsesrapportering, som f.eks. månedsrapport
 • Ad hoc-opgaver indenfor økonomi og regnskab, som f.eks. understøttelse af fundraising events.
 • Systemadministrator for vores mest benyttede software, særligt Economics, MS Office og Dropbox

Vi tror, at du vil blive mest succesfuld i rollen, hvis du:

 • har minimum 5 års erfaring med allround bogholderi
 • har erfaring med økonomistyring (ledelsesrapportering, budgetopfølgning, m.m.) – gerne fra en mindre, men effektivt drevet virksomhed
 • arbejder selvstændigt og tager initiativet i forhold til dine opgaver
 • vil trives med at være i en mindre entreprenant organisation, hvor det til tider går rigtigt stærkt
 • er positiv, engageret og har et stort drive for at gøre en forskel
 • er oprigtigt interesseret i det, Fonden ønsker at udrette med vores projekter

Vi tilbyder dig

Der vil være mange spændende faglige og personlige udfordringer, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer og erfaringer, og der er stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af arbejdstid og -opgaver.

Du får en bred berøringsflade til vores teams i Nepal, Kenya og Europa. Derudover er vi så privilegerede at være støttet af et stort professionelt erhvervsnetværk og pro bono partnere, der har valgt at engagere sig i vores arbejde – og som alle i en eller anden grad spiller en rolle i Human Practice Foundation.

Du vil være med til at skabe en reel positiv forskel i verden, og du bliver en del af et passioneret team i indre København, der arbejder hårdt på at nå vores mål, og hvor hverdagen er præget af professionalisme, godt samarbejde, megen humor og en familiær atmosfære.

Human Practice Foundation

Human Practice Foundation bygger skoler i dele af verden, hvor der er mest brug for det. Vi tror på, at skoler skaber liv. Skoler er den mest effektive måde at skabe positive forandringer på – for den enkelte og for samfundet. Vi synes alle børn fortjener at gå i skole og få en kvalitetsuddannelse, der sætter dem i stand til at tage ejerskab over deres egen fremtid. Vi har valgt at arbejde med nogle af de mest udsatte børn i meget afsides områder af Nepal og Kenya.

Derudover har danske folkeskolebørn også vores fokus via vores trivselsindsats Indre Styrke, hvor vi styrker børns evne til at tro på sig selv og indgå i positive fællesskaber.

Siden vores start i 2014 har Fonden hjulpet flere end 36.000 børn.

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Lone Frederiksen på lf@humanpractice.org, eller på telefon: 9393 2774.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler, så det er en rigtig god idé snarest at afsende din ansøgning. Ansøgningen sendes til jobs@humanpractice.org, mærket ”Økonomi”.