Projektleder/PA

Human Practice Foundation søger en Projektleder/PA, der kan understøtte og koordinere aktiviteter i vores Internationale filialer i UK, Sverige, Schweiz og Danmark, samt supportere vores CEO og Founder, så vi kan hjælpe endnu flere børn til et godt liv i Nepal Kenya og Danmark.

Brænder du for at lykkes, og kan du skabe engagement og struktur omkring tiltag, der fører til resultater – så er det dig, vi leder efter. Som Projektleder/PA bliver du en del af vores kontor i København med direkte reference til vores CEO, og du arbejder tæt sammen med vores projektteams om indhold og udvikling af tiltag. Du bliver ansvarlig for at understøtte og opbygge vores tilstedeværelse i UK, Sverige og Schweiz og får desuden ansvaret for en række ad hoc-opgaver som f.eks. at forberede projektmateriale, korrekturlæsning, planlægge og forberede møder og arrangere events og rejser.

Om Human Practice Foundation

Human Practice Foundation bygger skoler og skaber entreprenører de steder i verden, hvor der er mest brug for det, og sikrer derved tusindvis af børn det bedste udgangspunkt for resten af deres liv. Vi tror på, at skoler og uddannelse er den mest effektive vej til at skabe varige forandringer.

Hos os skal hver donor kunne se resultatet af sin donation, derfor går 100% af hver donation direkte og ubeskåret til et specifikt projekt. Alle administrationsomkostninger dækkes af vores Founding Partners.

Human Practice Foundation har projekter på 75 skoler i Kenya og Nepal, har udviklet flere impact projekter og har hjulpet mere end 30.000 børn. Vores strategi for de kommende år er at udvide aktiviteterne indenfor skolebyggeri og uddannelse til i alt 150 skoler og 50.000 børn, samt udbygge vores impact projekter med ambitiøse entreprenør projekter indenfor kaffe, te og landbrug.

Dine arbejdsopgaver

Du arbejder målrettet og trives i et entreprenant miljø, med mange igangværende aktiviteter og mange berøringsflader. Dine opgaver vil spænde bredt fra udviklingsopgaver til mere daglig drift, koordinering og opfølgning på aktiviteter. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udvikling og gennemførelse af stakeholder management planer i overensstemmelse med Human Practice Foundations strategi for filialer i udlandet og Danmark, og i tæt samarbejde med vores lokale trustees.
 • Forberede og administrere workshops, roadshows, donormøder, herunder forberedelse af dagsordener, præsentationsmateriale, aktivitetsplaner og rapportering
 • Event planlægning, arrangering af rejser og mødekoordinering
 • PA-support til vores CEO

Om Dig

Du skal være resultatdrevet, proaktiv og god til at have mange bolde i luften. Måske er du nylig dimitteret eller har en del års erfaring på arbejdsmarkedet – det er din personlighed og dit mindset, der vægter højest. Du skal elske at skabe kontakt og møde nye mennesker og være dygtig til at forstå deres behov, skabe værdifuld indsigt og engagement overalt omkring dig. Du er den praktiske strateg, der både har blik for udvikling af Human Practice Foundations filialer og for den daglige udførelse og opfølgning på opgaverne.

Du har en høj faglig stolthed med en grundig og detaljeorienteret tilgang til dit arbejde, samt en evne til at bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag. Du er initiativrig og handlekraftig, hvilket bringer godt samarbejde og stærke resultater med sig. Du kan arbejde selvstændigt, men også skabe og vedligeholde gode relationer, både internt og eksternt.

Vi leder efter dig, som er glad og robust af natur, og som kan spille godt sammen med vores travle og ligefremme CEO, og som samtidig er passioneret omkring at gøre en forskel for nogle af verdens mest fattige mennesker.

Kvalifikationer

Vi forventer derudover, at du har:

 • En relevant akademisk uddannelse
 • Mestrer dansk og engelsk på meget højt niveau, skriftligt og mundtligt
 • Evnerne til at planlægge dit arbejde og levere under stramme deadlines
 • En høj grad af nøjagtighed i udførelsen af skriftligt arbejde
 • Erfaring med at udvikle og med succes implementere interessentplaner
 • Evne til at arbejde under pres, reagere hurtigt på skiftende situationer i komplekse miljøer, og bruge personligt initiativ
 • Gode interpersonelle og netværksmæssige færdigheder

Vi tilbyder

Ud over at være med til at skabe en reel positiv forskel i verden, bliver du en del af et passioneret team i indre København, der arbejder dedikeret og målrettet for at gennemføre vores strategi, og hvor hverdagen er præget af godt samarbejde, humor, hjerte og en familiær atmosfære.

Du får en bred berøringsflade til vores filialer i Europa, samt andre dygtige og professionelle mennesker, der har valgt at engagere sig i vores arbejde – og dit arbejde vil derfor også være forbundet med nogen rejseaktivitet.

Der vil være mange spændende faglige og personlige udfordringer, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer og erfaringer. Din rolle er central for Fonden, og du kan sætte dit fodaftryk i forhold til vores arbejde og videre udvikling.

Hvis dette lyder spændende for dig, så send din ansøgning og CV til Lone Frederiksen på lf@humanpractice.org. Ansøgningsfristen er den 15. april 2021, og vi indkalder løbende til samtale.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.humanpractice.org